láska je jedinné, čeho přibývá když to rozdáváme.

Příběh Sáry, která přežila vlastní potrat

29. 8. 2007 15:05

Moje maminka před čtyřiadvaceti lety otěhotněla, ale rozhodla se pro potrat. Nevěděla, že čeká dvojčata. Můj bratr a já jsme byli v její děloze - živí - a oba jsme chtěli žít.

Je to děsivé, když si pomyslím, že jsem byla málem potracena, když moje maminka podstoupila potrat. Ale nějakým zázrakem jsem přežila! Můj bratr neměl takové štěstí. Andrew byl zabit a navždy jsme jej ztratili.

Moje maminka toho hluboce lituje. Vím, že ta bolest je pro ni nesnesitelná, když se na mne podívá a ví, že potratila mého bratra. Říká, že "můj život zachránila ochranná ruka Všemohoucího Boha ... a že Jeho ruka mne zakryla a schovala v její děloze a ochránila mne před skalpelem smrti".

Narodila jsem se s vrozenými oboustranně vykloubenými boky a dalšími fyzickými potížemi. O devět dní později mi dal ortopéd na každou nožičku sádru. Moje maminka každé pondělí ráno odstranila sádru kleštěmi na ohýbání drátu a šla se mnou k lékaři pro novou sádru. Když mi bylo šest týdnů, dostala jsem první sádru na celé tělo. Následovalo mnoho operací a sáder. Bohužel, lékaři mi řekli, že nyní budu muset být operována asi každých pět let (modlete se za mne, prosím).

Dnes studuji medicínu a jsem národní mluvčí "pro-život". Děkuji Bohu, že jsem ten potrat přežila, ale bolest v mojí rodině pokračuje. Na památku mého bratra Andrewa jsme pořídili pamětní náhrobek a dali na hřbitov v jižní Kalifornii. Stojí na něm:

"ANDREW JAMES SMITH, DVOJČE SÁRY - V NAŠICH SRDCÍCH BUDEŠ VŽDY ŽIVÝ - LISTOPAD 1970"

Prosím, abyste rozšířili náš příběh, aby tragédie potratů přestala ničit děti a rodiny. Každý potřebuje znát pravdu o potratu.


Sarah se Svatým Otcem Janem Pavlem II. v Římě v říjnu 1996 

Sarah Smith se stala jednou z nejvlivnějších bojovnic "pro-život". Její vzrušující svědectví oslovuje srdce, mění smýšlení a zachraňuje životy; rozbíjí pro-potratové lži. Sarah hovořila v rozhlase, televizi, na konferencích, shromážděních a v kostelích po celých USA a také ve světě - byla např. v Římě, Austrálii, Mexiku a El Salvadoru. Ti, kteří ji slyší, nikdy její úžasný příběh nezapomenou. Když spatříte Sáru, vidíte obličej krásné ženy, která by dnes nemusela být naživu, kdyby potratář dokončil svůj "úkol".


Zobrazeno 1275×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio